Wednesday, February 16, 2011

PANAS : SENIBINA PUTRAJAYA - ILLUMINATI DAN FREEMASON?


Senibina Freemason Di Malaysia.Kalau kita melihat senibina tempat-tempat menarik di Malaysia ini, sebenarnya ada sesuatu yang terselindung. Kepada yang tidak meminati ataupun percaya kepada teori Konspirasi Freemason, maka abaikanlah gambar-gambar di bawah ini tanpa perlu membuang masa anda yang berharga itu.Semenjak Google Earth berada di alam siber beberapa tahun lalu, pelbagai penemuan yang memeranjatkan dijumpai. Di Malaysia khususnya, kita pernah dikejutkan dengan penemuan satu tanda salib yang besar berada di atas bumbung bangunan perpustakaan Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia (KUSTEM) di Terengganu.Siapakah arkitek yang merekabentuk bangunan tersebut dan apakah tujuannya, belum terjawab sehingga kini.


Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia (KUSTEM), Terengganu..
Pada ketika ini, bangunan ini telah dikaburkan jika dilihat melalui Google Maps. Mungkin kerana sudah terkantoi.


Bukti: http://wikimapia.org/1620361/Kusm-Cross


Kini kita beralih untuk melihat senibina yang benar-benar mengejutkan umat Islam di negara ini. Senibina Freemason yang ditemui melalui Google Earth terhadap pusat pemerintahan negara, Putrajaya.

PutrajayaVatican City & Putrajaya (perhatikan simbol mata)Lagi gambar..


Di Alamanda, PutrajayaYang ini jelas "mata"nya

Ok kita beralih kepada Obelisk pula.Mengapakah Obelisk (Tiang) dibina sebagai mercu tanda? Apakah mercu tanda senibina Islam? Adakah tiang?Apakah Freemanson???Akan penulis ceritakan sedikit masa lagi..ada kaitan dengan zionis Israel dan amerika.Siapa Dajjal?????...

1 comment:

hilmi azlan said...

adakah kita boleh menyimpulkan mahathir mohammad pengikut mereka?